Vitesse nieuws, transfers & geruchten

'Vitesse wil slag slaan en PSV beroven van talentvolle middenvelder'

Mathijs Tielemans namens Jong PSV
Mathijs Tielemans namens Jong PSV Foto: © Orange Pictures

Vitesse hoopt PSV te kunnen beroven van middenvelder Mathijs Tielemans. De voetballer geldt als één van de grotere talenten uit de beloftenploeg van de Eindhovenaren, getraind door Adil Ramzi.

Zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Tielemans was het afgelopen seizoen de aanvoerder van Jong PSV, terwijl hij ook al een aantal keren op de bank zat bij het eerste elftal. Vitesse heeft echter al genoeg gezien van Tielemans bij Jong PSV, want de club van trainer Phillip Cocu wil de middenvelder van de Eindhovenaren naar Vitesse halen.

Tielemans beschikt bij PSV over een aflopend contract, waardoor hij deze zomer transfervrij kan vertrekken. PSV zou Tielemans al een aanbieding tot verlenging hebben gedaan, maar de middenvelder lijkt hier niet op in te gaan. Hij wil zoveel mogelijk aan spelen toe komen, terwijl bij PSV zijn plek al is ingevuld in de persoon van Joey Veerman.

Vitesse zou niet de enige gegadigde zijn, maar zou concurrentie hebben van meerdere clubs uit binnen- en buitenland. Toch lijkt de ploeg van Phillip Cocu de beste papieren te hebben voor Tielemans.

Lees meer:
0 reacties