Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Vitesse sprak met Fran Sol: "Ik zou er graag ooit terugkeren"

Fran Sol
Fran Sol Foto: © Pro Shots

Fran Sol kijkt nog altijd goed terug op zijn periode bij Willem II. De topschutter, die tegenwoordig speelt bij Malaga, had als aanvaller het meest moeite met spelen tegen Daley Blind.

“Dan moet ik toch echt Daley Blind zeggen. Met hem als directe tegenstander had ik echt de meeste moeite. Hij is super intelligent. Wanneer ik een beweging in gedachten had, dan had hij dat al door. Hij was daarin nog veel intelligenter dan Matthijs de Ligt of Davinson Sánchez bijvoorbeeld”, begint Sol bij Voetbalzone.

Sánchez was groter en sterker, maar voor mij was dat niet zo’n groot probleem als de speelstijl van Blind. De Ligt was een speler die mij wel goed lag. Hij was op dat moment ook wel erg jong, maar daarna heeft hij zich natuurlijk ongelooflijk snel ontwikkeld.”

Sol kon in de winter nog terugkeren naar Nederland. Vitesse had interesse. “Mijn zaakwaarnemer heeft met meerdere clubs in Nederland gesproken, waaronder Vitesse. Ik heb ook altijd gezegd dat ik graag terug wil keren naar Nederland, omdat daar mijn leven in positieve zin erg veranderd is. Ik heb daar veel geleerd en daar ben ik een kerel geworden.”

“Mijn zoon is tenslotte ook in Tilburg geboren en ik zou graag ooit terugkeren. Toch besloot ik om bij Málaga te blijven tot het einde van het seizoen om te strijden voor promotie. Helaas is het niet goed uitgepakt voor mij en de club”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties