Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Video | Cocu clasht met Boukhari: "Hou je grote bek, joh"

Phillip Cocu verloor zaterdagavond met 3-1 met Vitesse op bezoek bij Sparta. In de slotfase van de wedstrijd kreeg de trainer van Vitesse het aan de stok met Nordin Boukhari, de assistent coach van Sparta.

Nadat Vitesse weigerde een bal terug te spelen naar Sparta noemde Boukhari de ploeg van Cocu onsportief. "Je moet je gewoon met je eigen ploeg bemoeien", zei de oud-PSV’er. Hierop reageerde Boukhari weer, maar zijn woorden zijn niet te verstaan. Wel is aan de reactie van Cocu te zien dat hij getroffen werd door de woorden van de assistent van Sparta. Als door een adder gebeten reageerde Cocu op de woorden. "Wat zei je? Hè? Nou moet je even uitkijken. Hou je grote bek, joh. Sodemieter op. Bemoei je met je eigen ploeg.” Na afloop van de wedstrijd stond Cocu bij ESPN nog even stil bij het incident. "Je kan boos zijn dat wij de bal niet terugspeelden en daar hebben ze misschien nog een punt ook. Maar aan de andere kant: er was nog één minuut te spelen. Het stond 3-1, de wedstrijd was wel gespeeld. Als er dan bepaalde bewoordingen worden gebruikt, gaat me dat te ver. Ik laat me niet alles zeggen. Ik hoef niet te delen wat hij zei, maar mijn reactie zegt genoeg. Ik vind het jammer. Een beetje passie hoort erbij, maar je moet wel weten waar de grens ligt”, aldus Cocu.

Een verhitte clash tussen Phillip Cocu en Nordin Boukhari... 🤬 #spavit pic.twitter.com/tHoA6qs8K2 — ESPN NL (@ESPNnl) March 11, 2023

Lees meer: