Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Van Wijk: ''De insteek is om tot een redelijke oplossing te komen''

Algemeen directeur Pascal van Wijk van Vitesse legt uit waarom Vitesse een kort geding aanspant tegen de verhuurder van het stadion. De club wil een redelijke oplossing vinden voor de huur van het stadion.

''Als club hebben we geprobeerd om een redelijke oplossing te vinden met betrekking tot de huur, nu stadion GelreDome niet aan ons ter beschikking kan worden gesteld voor het spelen van betaald voetbalwedstrijden in verband met de coronapandemie en de daaraan gerelateerde noodverordeningen, die van overheidswege van kracht zijn. Helaas heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid'', blikt hij terug op de clubwebsite van de Arnhemmers.

''Daarom zien wij ons genoodzaakt om een procedure te starten. Dat de eigenaar van stadion GelreDome ervoor heeft gekozen te dreigen met het aanvragen van een faillissement is zijn keuze. Dat betreuren wij, want dat is volledig ongegrond. Van een faillissement is absoluut geen sprake. Nogmaals, de insteek is om tot een redelijke huuroplossing te komen.''

Lees meer: