Van Roosmalen: "Vitesse is weer ouderwets een huurlingenlegioen"

Marcel van Roosmalen
Marcel van Roosmalen Foto: © Pro Shots

Vitesse wist afgelopen zondag de eerste overwinning van het seizoen te boeken. In de Euroborg werd er met 0-1 gewonnen van FC Groningen. Columnist en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen verwacht niet dat de Arnhemmers gaan degraderen dit seizoen.

"Er zijn heel veel aankopen gedaan. Het is weer ouderwets een huurlingenlegioen, maar Vitesse is weer helemaal terug", zegt Van Roosmalen bij Studio Voetbal. "We gaan niet degraderen. We hebben een keeper uit de eigen jeugd (Daan Reiziger, red.) die beter is dan die Kjell Scherpen. Ik heb er weer alle vertrouwen in."

De fans van FC Groningen hadden voor de wedstrijd een boodschap voor de honderden meegereisde fans van Vitesse, die gratis een kaart konden bemachtigen voor het uitduel. De FC Groningen-supporters maakten een spandoek met de tekst: 'Pas meegaan met een gratis kaart, jullie steun is geen cent waard!'

Van Roosmalen is het oneens met de FC Groningen-supporters. "Waarom is die steun niets waard? Je gaat er toch maar heen. Wat is dit voor onzin? Waar maak je je druk om FC Groningen? Ga zelf eens normaal voetballen. Het is daar ook geen feest. Dit was niet grappig, dit rijmt alleen maar", aldus Van Roosmalen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand