Van Ginkel lacht om ploeggenoot: "Hij heeft van die momenten"

Marco van Ginkel bij zijn afscheid in het Philips Stadion
Marco van Ginkel bij zijn afscheid in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marco van Ginkel speelde bij PSV samen met de Fransman Nicolas Isimat-Mirin en tegenwoordig bij Vitesse zijn de twee ook weer ploeggenoten. Isimat staat in Nederland natuurlijk vooral bekend om zijn grappige interviews en zijn leuke uitspraken. 'Snikheet' kan zich bijvoorbeeld iedereen nog goed herinneren.

"Dat zijn inderdaad van die momenten die iedereen bijblijft", reageert een lachende Marco van Ginkel voor de camera van VoetbalPrimeur. De middenvelder is nu bij Vitesse dus opnieuw één van de ploeggenoten van Isimat-Mirin en maakt hem dus opnieuw in de kleedkamer mee. "In de kleedkamer heeft hij inderdaad ook wel eens van dit soort momenten, maar hij is ook ouder en iets rustiger geworden."

"Natuurlijk ben ik rustiger geworden. Ik was destijds 'een beetje gek'. Ik heb nog steeds zo mijn momentjes, maar kom op... Ik ben heel verantwoordelijk nu", lacht Isimat hardop. "Mensen volgen mij in Frankrijk, maar dat soort interviews doe ik niet meer. Maar ik ben nog altijd zo, geloof me maar. Ik ben nog altijd zoals in die gekke interviews", aldus Isimat-Mirin.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand