Van Beukering woest op De Gelderlander: "Deze mensen ook eens aanpakken"

Jhon van Beukering
Jhon van Beukering Foto: © Pro Shots

Oud-voetballer Jhon van Beukering wordt verdacht van betrokkenheid bij twee hennepkwekerijen, zo meldde De Gelderlander. Ook zegt het Openbaar Ministerie dat de 39-jarige Van Beukering in april 2020 iemand zou hebben aangelegd met een nekklem en de persoon hebben geslagen op het hoofd.

Jhonny van Beukering
Van Beukering verdachte in zaak hennepkwekerijen en mishandeling Lees ook

De oud-spits is niet gediend van de woorden van de Gelderse krant en haalt dan ook flink uit, zo meldt Van Beukering op Instagram. "Ik weet zeker dat jullie mensen een hekel aan mij hebben", begint hij aan zijn betoog op zijn Instagram-account na het stuk over de beschuldigingen.

"Iedereen die nog maar één stukje over mijn familie schrijft gaat met foto en al op mijn Facebook, net zo als jullie mij in de krant plaatsen. Nogmaals vieze sensatiekrant. Vergeet niet wij en mijn familie zien ook wie deze stukken plaatsen. Dus ik roep mijn grote familie op. Neefjes, nichtjes, ooms, tantes, achter neefjes, nichtjes. Iedereen die de familie een warm hart toe draagt en die weten hoe wij zijn. Om deze mensen ook eens aan te pakken. Iedereen die nog maar één stukje over mijn familie schrijft gaat met foto en al op mijn Facebook, net zo als jullie mij in de krant plaatsen", vertelt de oud-spits van Feyenoord.

De Gelderlander heeft tot zover bekend nog niet gereageerd op het bericht van Van Beukering.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand