Eloy Room over bijzondere shirtwissel: "Straks vergeet hij het"

Ondanks dat Curaçao woensdagnacht met 7-0 van Argentinië verloor, stapte voormalig Vitesse-doelman Eloy Room met een goed gevoel van het veld af. Hij kreeg het voor elkaar het shirt van Lionel Messi mee naar huis te nemen.

"Iedereen wil 'm, maar ik heb hem!", laat hij trots zien bij de NOS. Hij legt uit hoe het tot stand kwam. "Ik heb een Argentijnse teamgenoot bij Columbus Crew: Lucas Zelarayán. Voor de wedstrijd vroeg ik al aan hem of hij niet kon regelen dat ik het shirt van Messi zou krijgen."

Zelarayán zou het vragen, maar Room zelf moest ook actie ondernemen. "In de rust liep ik toevallig naast hem richting de spelerstunnel", vertelt hij. "Dus ik vroeg om zijn shirt en hij zei meteen dat het goed was. Ik dacht nog: dat zegt hij nu wel, maar straks vergeet hij het."

Toen het laatste fluitsignaal klonk, kwam Room meteen in actie. "Hij liep van me weg, dus ik riep hem. En hij deed al meteen zo van: oh ja, we moeten shirtje ruilen. Dus ik liep naar hem toe en hij gaf meteen zijn shirt." Tot Rooms grote verbazing wilde de wereldkampioen ook zijn shirtje hebben. "Hij vroeg er meteen om. Dus toen ruilden we shirts."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand