Riechedly Bazoer: "Ik wil zaterdag een goede wedstrijd spelen"

Riechedly Bazoer is de meest besproken speler van Vitesse de laatste weken. Lang leek het erop dat hij zou vertrekken naar Feyenoord, maar de deal met de Rotterdammers lijkt van de baan. Zaterdag treft Bazoer, met Vitesse, Feyenoord.

"Ik probeer me er vooral niet op te focussen", reageert Bazoer tegenover Omroep Gelderland. Ik heb een aflopend contract, dat weet ik. En ik voel me gelukkig hier. Maar ik weet ook dat ik een contract te respecteren heb richting mijn medespelers en een trainer die mij veel heeft geholpen. Dus wil ik zaterdag een goede wedstrijd spelen. Nee, die transferperikelen zitten dan niet in mijn hoofd."

Het meespelen was voor Bazoer dan ook absoluut geen issue. "Ik wil elke wedstrijd spelen. Als de trainer mij opstelt, geef ik 100 procent. Ik kan die wedstrijd ook met de volle focus spelen, absoluut." Daar is zijn trainer Thomas Letsch ook van overtuigd. "Ik ga niet zeggen of hij speelt, want dan weten ze dat bij Feyenoord ook, maar ik heb er absoluut het vertrouwen in dat Riechedly met zijn hoofd hier is."

De Duitse trainer sprak veel met zijn pupil. "Wij praten normaal al veel, maar nu het een speciale situatie is natuurlijk helemaal. Maar ik ga er vanuit dat hij tot de zomer hier speelt en nu met zijn hoofd volledig bij Vitesse is. Wanneer ik het gevoel heb dat hij dat niet was, dan speelt hij sowieso niet. Maar die indruk heb ik nu niet."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
Bekijk de hele stand