Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Rasmussen keert terug naar Denemarken: "Nooit aan getwijfeld"

Jacob Rasmussen
Jacob Rasmussen Foto: © Pro Shots

Jacob Rasmussen heeft na zijn vertrek bij Feyenoord een nieuwe club gevonden. De verdediger heeft een vierjarig contract getekend bij Brøndby IF in zijn thuisland Denemarken.

Rasmussen speelde het afgelopen seizoen op huurbasis van Fiorentina bij Feyenoord. Eerder werd hij verhuurd aan Vitesse. “Ik ben nu op een punt in mijn carrière dat ik veel ervaring heb die ik wil meenemen naar een club die in de top van de competitie wil spelen”, aldus Rasmussen op de website van zijn nieuwe club.

Rasmussen is blij met zijn transfer terug naar Denemarken. “Toen ik voor het eerst hoorde over de interesse van Brøndby IF, heb ik er nooit aan getwijfeld of het de juiste match was. Ik ben ongelooflijk blij om bij Brøndby IF te komen en ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en vol gas te geven op de training.

Lees meer:
0 reacties