Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Oud-Vitessenaar geniet bij Union Berlin: "Dat wilde ik als jochie al"

Danilho Doekhi
Danilho Doekhi Foto: © Orange Pictures

Danilho Doekhi beleefde een topseizoen. Met Union Berlin streed hij lange tijd om het kampioenschap, maar uiteindelijk eindigde het op plek vier. Dat is wel genoeg voor een plek in de Champions League.

Dat ticket voor de Champions League hebben we volledig verdiend", laat Doekhi optekenen door De Gelderlander. De verdediger wordt na een ijzersterk seizoen in verband gebracht met een transfer naar de Premier League of Serie A. "Ik wacht alles af", stelt hij nuchter.

"Ik hoef helemaal niet weg bij Union. Ik zit bij een prachtige club. Met de Champions League komt ook een droom uit. Dat wilde ik als jochie al. Wat mooi zou zijn? Een groep met Real, Barça of Manchester City. En duels met Haaland. Of een spits van het kaliber Benzema. Ja, die kunnen ook goed koppen. Dat is een mooie test."

Doekhi is diep onder de indruk van de achterban van Union. "An der Alten Försterei is niet groot. Er kunnen 22.000 man in. Maar driekwart is staanplaats. Er komt een ongelooflijke herrie van de tribune. We hebben afgelopen seizoen 23 thuiswedstrijden gespeeld en geen enkele keer verloren. Het was elke keer weer een belevenis om er te spelen."

Lees meer:
0 reacties