Tannane teleurgesteld: ''Ik mocht niet in het stadion komen''

0
Tannane teleurgesteld: ''Ik mocht niet in het stadion komen''

Vitesse won zondagmiddag in eigen huis met 2-1 van Feyenoord, maar Oussama Tannane zat niet op de tribune bij de club uit Arnhem. De aanvallende middenvelder snapt echter niet dat hij door trainer Thomas Letsch uit de selectie is gezet. 

"De publieke opinie keert zich tegen me, maar gelukkig prikken ook veel mensen daar doorheen, want het is in dit geval echt onterecht", vertelt hij op de website van de Telegraaf. "Ik ben door meerdere ploeggenoten gebeld, die echt niet snappen wat er aan de hand is. Ik trainde gewoon ontzettend goed. Ik ben in elk geval fitter dan ooit, gedraag me normaal en train goed", aldus Tannane.

"Er was geen reden om me uit de selectie te zetten", vervolgt hij teleurgesteld. "Het doet heel veel pijn om dit mee te maken. Mijn voetbalhart huilt als ik op de bank zit. Of zoals donderdag en zondag toen ik thuis was, want ik mocht niet in het stadion komen. Ik wil acties maken, niet bekijken", vertelt Tannane, die laat weten dat hij nog steeds voor het vuur wil gaan voor de Duitse oefenmeester. 

"Ja, en dat doe ik nog steeds. Van mijn kant is er niks veranderd", benadrukt hij. "Ik waardeer de trainer nog steeds. We hebben een fantastisch vorig seizoen gespeeld, waarin ik mede dankzij zijn aanpak mijn kwaliteiten kon tonen. Alleen praat hij sinds afgelopen zomer niet meer met me", baalt Tannane, die na Anderlecht-uit ook geen compliment kreeg van Letsch. "Hij heeft me niet eens een hand gegeven.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!