Vitesse presenteert tweede aanwinst: Ohio op weg naar Arnhem

0
Vitesse presenteert tweede aanwinst: Ohio op weg naar Arnhem

Vitesse heeft zich na het aantrekken van Dominik Oroz nu ook versterkt met jeugdinternational Noah Ohio. De Nederlander wordt voor anderhalf jaar gehuurd van RB Leipzig meldt Vitesse op haar website.

Zijn contract bij Vitesse tekent hij over elf dagen, op zijn achttiende verjaardag. Ohio speelde in de jeugd van Manchester United en Manchester City, alvorens hij bij RB Leipzig terecht kwam.

Hij ziet de overstap naar Arnhem op dit moment erg zitten. "Ik denk dat ik uitstekend tot mijn recht kan komen bij Vitesse. Zowel de manier van spelen en de faciliteiten zijn perfect om mij verder te ontwikkelen. Ik ben nog jong, maar brand van de ambitie. Ik heb er zin in om iedereen te laten zien wat ik in huis heb."

Ook technisch directeur Spors ziet de aanvaller graag komen. "Noah wordt alom gezien als een groot talent. Met zijn snelheid en kracht bezit hij belangrijke wapens die een team onvoorspelbaar en beter kunnen maken. Tegelijkertijd is het een jonge speler, die we de tijd gunnen om zich op te trekken aan het niveau. We vertrouwen erop dat hij op termijn absoluut zijn stempel kan drukken op het team."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!