''Verhuur of verkoop staat niet op de agenda. Het is Vitesse of niks''

0
''Verhuur of verkoop staat niet op de agenda. Het is Vitesse of niks''

Roy Beerens (32) heeft nog een eenjarig contract bij Vitesse, maar het lijkt er niet op dat hij nog veel toekomst heeft bij de club uit Arnhem. Zijn laatste officiële duel dateert alweer van januari 2019 maar desondanks denkt de aanvaller nog niet aan wat anders.

"Ik ben conditioneel goed. Maar ik heb lange tijd niet gevoetbald. Anderhalf jaar zonder wedstrijdhardheid blijft niet ongestraft. De snelheid is niet meer wat het is geweest. En dan is het systeem, met twee spitsen, ook niet in mijn voordeel. Er zijn andere jongens die momenteel beter zijn. Dat is helder", vertelt Beerens in De Gelderlander.

Vorig seizoen was Beerens onder trainer Leonid Slutskiy persona non grata en hoewel hij nu weer volwaardig selectiespeler is, lijkt de kans op speelminuten nog altijd erg klein. Beerens: "Maar het seizoen staat pas op beginnen, hè. Misschien hebben ze me nog nodig. Al hebben we zes spitsen en staan anderen hoger in de pikorde."

Een andere speler zou misschien denken aan een vertrek, maar Beerens zit niet te wachten op een avontuur in Australië of Turkije. "Ik trek het gezin niet meer mee naar het buitenland. Een verhuur of verkoop staat niet op de agenda. Het is Vitesse, of niks. En dan is over het afkopen van het contract helemaal niet gesproken. Zoals het er nu uitziet, maak ik hier het jaar af."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!