Transfer Pasveer ketst af: ''Heb een Russisch paspoort nodig''

0
Transfer Pasveer ketst af: ''Heb een Russisch paspoort nodig''

Remko Pasveer maakte afgelopen seizoen indruk bij Vitesse, maar besloot geen gebruik te maken van zijn transfervrije status. In mei verlengde de 36-jarige sluitpost zijn aflopende contract, terwijl hij nog altijd droomt van een buitenlands avontuur.

"Ik heb de afgelopen maanden heus wel over de grens gekeken", zegt de doelman tegen De Gelderlander. "Maar alles ligt op zijn gat. Daarmee is de deur naar het buitenland voor mij niet dicht. De zaken kunnen er volgend jaar weer heel anders voor staan."

Pasveer werd in de winterstop nog in verband gebracht met Rubin Kazan, de nieuwe club van de vertrokken Vitesse-trainer Leonid Slutskiy. Een keeper moet in Rusland echter zelf opgeleid worden. "Ik heb dus een Russisch paspoort nodig. Ik heb geen idee of dat makkelijk gaat op de zwarte markt", grapt Pasveer, die een overgang wel zag zitten.

"Slutskiy heeft bij mij het plezier in het voetbal teruggebracht", geeft hij aan. "Ik vond hem als mens geweldig. Ik was graag naar Rusland gegaan. Maar de keepersmarkt is, traditioneel, klein. Bryan Linssen krijgt als aanvaller nu aanbiedingen uit alle hoeken van de wereld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!