Janssen: ''Bij Vitesse ga je nooit hetzelfde verdienen''

0
Janssen: ''Bij Vitesse ga je nooit hetzelfde verdienen''

Dat Feyenoord geïnteresseerd is in Bryan Linssen is duidelijk, maar de transfer werd eerder afgeketst vanwege de salariseis van de aanvaller. Toch lijken de gesprekken nu weer op gang te komen en volgens Theo Janssen doet Feyenoord er goed aan om de aanvaller over te nemen van Vitesse.

''Hij zou Feyenoord zeker aankunnen'', zo laat Janssen weten bij Veronica Inside. ''Als je bij Vitesse al zoveel goals maakt, waarom zou je dat bij Feyenoord dan niet kunnen? Ik heb daar geen twijfels over. Als hij daar naartoe zou gaan dan gaat hij veel scoren en veel spelen. Hij kan fantastisch springen en voor zijn lengte maakt hij veel kopgoals. Ik zou het doen als ik Feyenoord was.''

''Hij is 29 jaar en heeft het heel goed gedaan bij Vitesse'', vervolgt Janssen. ''Hij wil graag een stap maken, ook financieel gezien. Bij Vitesse ga je natuurlijk nooit hetzelfde verdienen als bij een topclub of een club uit het buitenland. Ik snap zijn keuze en als je ergens drie keer zoveel kan gaan verdienen, dan zijn er maar weinig mensen die dat niet doen. Ik hoop dat hij een goede transfer voor zichzelf maakt'', aldus Janssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!