Linssen verklaart: ''En als dat plaatje incompleet is, houdt het op''

0
Linssen verklaart: ''En als dat plaatje incompleet is, houdt het op''

Bryan Linssen vindt het jammer dat zijn overgang naar Feyenoord niet is doorgegaan. De aanvaller van Vitesse had graag de stap gemaakt naar de Rotterdammers, maar kwam er op financieel vlak niet uit.

"Feyenoord is de droomclub waar menig kind wil voetballen, jammer dat het niet is gelukt. Ik ben 29 jaar, voor mij telt het complete plaatje. En als dat plaatje incompleet is, houdt het op", begint Linssen in gesprek met de Volkskrant.

Bij Feyenoord kon Linssen niet veel meer verdienen dan bij Vitesse. "En dat bepaalde wel mijn gevoel voor Feyenoord. Ik had een goed gesprek met technisch directeur Frank Arnesen, hij gaf me het idee dat de club me graag wilde hebben. Het salarisaanbod strookte totaal niet met de indruk die ik aan het onderhoud met Arnesen had overgehouden", aldus de aanvaller.

"Feyenoord kwam nog met een tweede bod", vervolgt hij. "Toen was mijn gevoel voor de club dusdanig kapot gemaakt dat ik er geen oren meer naar had. Ik had overal 'ja' op kunnen zeggen, ik had komend seizoen in het shirt van Feyenoord kunnen spelen. Maar niet tegen elke prijs."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!