Diemers aast op transfer: ''Een voorkeur voor een Nederlandse club''

0
Diemers aast op transfer: ''Een voorkeur voor een Nederlandse club''

Mark Diemers heeft een voorkeur voor een transfer naar FC Groningen, ondanks interesse van Vitesse en Feyenoord. De middenvelder Fortuna Sittard zou graag de stap richting het noorden van het land maken.

"Ik sta er heel enthousiast in. Dat heb ik ook aan de mensen van Fortuna Sittard aangegeven. Op dit moment kan ik alleen maar afwachten. Het ligt in ieder geval nog niet zo dicht bij elkaar als gisteren werd geschreven", begint Diemers bij RTV Noord.

"Er is veel interesse voor me, maar mijn voorkeur ligt bij een Nederlandse club. Ik vind Groningen een fantastische club, maar ik kan nu alleen maar stilzitten", vervolgt Diemers, die het nieuws rondom de elf ontslagen bij FC Groningen ook heeft gehoord.

"Veel clubs zitten op dit moment in geldproblemen en ik snap die problemen ook heel goed. Dat betekent dat op dit moment ook niet het onderste uit de kan te halen is. Maar dat is in deze situatie ook logisch. Als speler moet je op dit moment ook meedenken. Ook bij Fortuna denken we op dit moment mee met de club, dat is iets wat de club ook verdient", besluit de middenvelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!