Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

( 0 reacties)
'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

Vitesse dreigt voortijdig afscheid te moeten nemen van Nouha Dicko. De 27-jarige spits wordt gehuurd van Hull City, maar volgens De Gelderlander wil de Engelse club hem verkopen.

Dicko heeft een aflopend contract bij Hull City en is komende zomer dus transfervrij. Om nog een transfersom te ontvangen voor de Frans-Malinees denkt de club uit de Championship, waar de rol van Dicko is uitgespeeld, aan een transfer.

Manager Grant McCann heeft tegenover de Hull Daily Mail al laten weten dat Hull City bereid de huurperiode van Dicko bij Vitesse voortijdig te beëindigen. Er zou 'veel interesse' zijn voor de spits, die dit seizoen in twaalf Eredivisie-duels vier keer scoorde.

Hull City kan Dicko niet aan elke club verkopen, omdat de aanvaller dit seizoen al voor de Engelse club en Vitesse in actie kwam. De geboren Fransman kan daardoor alleen naar een zomercompetitie als in China of de MLS. Ook is het voor Hull City mogelijk om Dicko definitief te verkopen aan Vitesse, maar de club uit Arnhem lijkt daar nog niet zo happig op te zijn.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!