''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

Geen verhuur voor Buitink: ''Wij zien in hem een spits voor de toekomst''

( 0 reacties)
Geen verhuur voor Buitink: ''Wij zien in hem een spits voor de toekomst''

Thomas Buitink staat voor een cruciaal half jaar. De aanvaller kreeg in de eerste seizoenshelft weinig speeltijd, maar de club wil hem niet verhuren. 

''Wij zien in Thomas Buitink een spits voor de toekomst, maar hij heeft de doorbraak zelf voor 99 procent in de hand. Als hij speeltijd krijgt, moet hij ons overtuigen. Dat is topsport'', zegt technisch directeur Marc van Hintum tegenover De Gelderlander.

''Op een gegeven moment is de tijd van alleen ontwikkelen voorbij. Maar het was voor hem ook niet makkelijk van de basis eind vorig seizoen weer op de bank te belanden. Hij staat nu achter Tim Matavz. Dat is logisch. Maar hij moet wel stappen maken om te laten zien dat hij de spits van de toekomst is'', besluit Van Hintum.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›