'Bekerheld Van Wolfswinkel ziet Nederlandse transfer wel zitten'

0
'Bekerheld Van Wolfswinkel ziet Nederlandse transfer wel zitten'

Dick Advocaat dringt bij Feyenoord aan op de komst van een extra spits. Voormalig Vitessenaar Ricky van Wolfswinkel is nog altijd in beeld.

De club kan maar beperkt een beroep doen op Nicolai Jörgensen, die vaak geblesseerd is. Daarnaast is de spits dit seizoen niet in goede doen. Hij is vaak geblesseerd, maar als hij speelt weet hij ook geen potten te breken. Feyenoord gelooft nog steeds in Jörgensen als spits, maar wil niet alleen bouwen op de Deen. Daarom moet er een extra spits komen, schrijft De Telegraaf zaterdag.

Waar die spits vandaan moet komen is nog niet duidelijk. Ricky van Wolfswinkel staat nog steeds op het Rotterdamse lijstje, aldus de krant. De FC Basel-spits was afgelopen zomer ook al een serieuze kandidaat om naar Feyenoord te komen, maar raakte toen geblesseerd. Deze week is de Nederlander weer op het trainingsveld verschenen in Zwitserland.

Een winterse transfer lijkt er echter niet in te zitten voor de speler en de club. ''Van Wolfswinkel zelf is nog altijd enthousiast, maar beseft dat hij nog een paar maanden geduld moet hebben'', valt te lezen in de ochtendkrant. Het is dus niet bekend wie wel de nieuwe spits gaat worden in de havenstad.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!