''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken''

( 0 reacties)
''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken''

Bryan Linssen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Vitesse. De aanvaller, die zijn aflopende contract niet zal gaan verlengen, staat open voor een avontuur in het buitenland.

"Ik wil Vitesse met wat achterlaten en niet zomaar de deur uitgaan, maar ik ben 29 en wil ook kijken of ik nog wat verder kan groeien", begint Linssen in gesprek met VoetbalPrimeur.
 
Er schijnt onder meer clubs uit Amerika met interesse. "Dat kan interessant zijn. Het is een mooi avontuur. We moeten kijken of het hele plaatje klopt. Er zal wat interesse zijn, maar zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken. Ik heb alle tijd. Het liefst maak ik het seizoen af bij Vitesse en gaan we Europa in, maar je weet nooit hoe het loopt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›