VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

Allach liet zich niet opjagen: ''We hebben zorgvuldig gehandeld''

( 0 reacties)
Allach liet zich niet opjagen: ''We hebben zorgvuldig gehandeld''

Technisch directeur Mo Allach heeft op het laatste moment nog een verdediger naar Arnhem kunnen halen: Eli Dasa. De Israëlische vleugelverdediger heeft een driejarig contract getekend bij Vitesse.

Allach zag dat er nog verdediger bij moest komen na het vertrek van Karavaev. "Na de lucratieve maar last-minute transfer van Kara, was het duidelijk dat we op de backpositie nog iets wilden doen. We hebben zorgvuldig gehandeld en ons niet laten opjagen door de sluiting van de transferwindow, mede omdat we opties achter de hand hadden."

"Een belangrijke voorwaarde was dat de nieuwe speler fysiek gezien direct instap klaar diende te zijn", zegt Allach op de website van Vitesse. "Met Eli halen we een complete verdediger binnen, die veel ervaring heeft in zowel nationaal als internationaal verband. Met de komst van Eli verruimen we onze defensieve mogelijkheden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›