VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

''Hij vertelde mij alleen maar positieve verhalen over deze club''

( 0 reacties)
''Hij vertelde mij alleen maar positieve verhalen over deze club''

Eli Dasa speelt de komende jaren bij Vitesse. De 26-jarige verdediger nam vorig jaar afscheid bij Maccabi Tel Aviv, en zat nog zonder club. Dasa kijkt uit naar het nieuwe avontuur in Arnhem.

Dasa nam afgelopen seizoen afscheid met een kampioenschap. "In Israël heb ik fantastische en succesvolle jaren gehad. Nu, op 26-jarige leeftijd, wilde ik graag een buitenlands avontuur aangaan", zegt Dasa op de website van Vitesse. "Sheran Yeini vertelde mij alleen maar positieve verhalen over Vitesse."

"Spelers kunnen zich hier ontwikkelen en er wordt een speelwijze gehanteerd die mij ligt". vertelt de vleugelverdediger die wedstrijdfit is. "Ik sta te trappelen om aan te sluiten en ik ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor de club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›