'Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van vier huurlingen' VIDEO | Qazaishvili neemt vriendin mee in snoeiharde tackle 'Van Bergen legt aanbieding van SC Heerenveen naast zich neer' "Ik vind dat het seizoen ongeldig moet worden verklaard'' Voormalig Vitesse-voorzitter (76) verliest strijd tegen coronavirus

''Hij vertelde mij alleen maar positieve verhalen over deze club''

0
''Hij vertelde mij alleen maar positieve verhalen over deze club''

Eli Dasa speelt de komende jaren bij Vitesse. De 26-jarige verdediger nam vorig jaar afscheid bij Maccabi Tel Aviv, en zat nog zonder club. Dasa kijkt uit naar het nieuwe avontuur in Arnhem.

Dasa nam afgelopen seizoen afscheid met een kampioenschap. "In Israël heb ik fantastische en succesvolle jaren gehad. Nu, op 26-jarige leeftijd, wilde ik graag een buitenlands avontuur aangaan", zegt Dasa op de website van Vitesse. "Sheran Yeini vertelde mij alleen maar positieve verhalen over Vitesse."

"Spelers kunnen zich hier ontwikkelen en er wordt een speelwijze gehanteerd die mij ligt". vertelt de vleugelverdediger die wedstrijdfit is. "Ik sta te trappelen om aan te sluiten en ik ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor de club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!