VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

'Verdediger uit netwerk Allach in belangstelling van Vitesse'

( 0 reacties)
'Verdediger uit netwerk Allach in belangstelling van Vitesse'

Na het sluiten van de transfermarkt en de late transfer van Vyasheslav Karavaev heeft Vitesse maar een zeer beperkt aantal verdedigers in de selectie. De Arnhemse club zou interesse hebben in Eli Dasa om die verdediging te versterken.

De 26-jarige Israëlische rechtsback kwam meerdere seizoenen uit voor Maccabi tel Aviv, maar is op dit moment transfervrij waardoor hij direct beschikbaar is. De twintigvoudig international komt uit het netwerk van technisch directeur Mohammed Allach, die een verleden heeft bij Maccabi Haifa.

Vitesse is met Dasa in contact gekomen met medewerking van ex-Vitessenaar Sheran Yeini, op dit moment actief bij Tel Aviv, en zijn nog in onderhandeling met de verdediger, aldus De Gelderlander.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›