Buitink blijft Vitesse trouw: ''Zie geen reden om hier weg te gaan''

0
Buitink blijft Vitesse trouw: ''Zie geen reden om hier weg te gaan''

Thomas Buitink werd de afgelopen maanden regelmatig gelinkt aan SC Heerenveen, maar de 19-jarige spits vind het te vroeg om Vitesse al te verlaten. De jeugdinternational erkent wel dat de interesse uit Friesland al geruime tijd bij hem bekend is. 

"Er is al heel lang interesse van Heerenveen, ook omdat de oud-hoofdleiding Gerry Hamstra daar zit, die ken ik ook heel goed. In de jeugd heb ik heel veel met hem gepraat over wat ik beter moet doen en wat hij in me ziet. Dus dat is wel één en één is twee, maar ik voel me hier erg goed bij Vitesse", laat Buitink weten bij Podcasten met Petersen.

"Ik zie wat voor vertrouwen ze in me hebben en ik zie geen reden om hier weg te gaan", vervolgt de spits, die ook al voor zijn debuut bij Vitesse de overstap had kunnen maken naar buitenlandse topclubs. "Heerenveen moet met iets heel goeds komen om mij hier weg te krijgen. Maar ik zit hier écht heel goed, dus ik zie geen reden om weg te gaan."

Zijn voormalige collega Mitchell van Bergen deed een jaar geleden dat wél - en hij kende een uitstekend debuutseizoen in het Abe Lenstra Stadion. "Mitchell is ook een hele jonge speler die vorig jaar naar Heerenveen is gegaan en daar een heel goed jaar heeft gehad. Hij heeft veel wedstrijden gespeeld in het eerste en ook goals en assists gemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!