'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

( 0 reacties)
'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

Willem II hoopt zich te versterken met Miquel Nelom. Hij geldt in Tilburg als belangrijkste kandidaat om aan de selectie te worden toegevoegd als de nieuwe linksback.

Dat meldt het Brabants Dagblad dinsdagmorgen. Nelom is clubloos nadat zijn Schotse avontuur bij Hibernian mislukte. Daarna dook de 28-jarige oud-back van Feyenoord op bij Vitesse, maar gedurende zijn proefperiode wist hij geen contract af te dwingen. 

Het is geen verrassing dat Willem II uitkomt bij de transfervrije Nelom. Joris Mathijsen, de technisch directeur van de Tilburgse club, speelde in het verleden bij Feyenoord samen met Nelom. Martin van Geel was in de periode nog de technische man in Rotterdam, waar hij nu de algemeen directeur van Willem II is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›