Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

( 0 reacties)
'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

Willem II hoopt zich te versterken met Miquel Nelom. Hij geldt in Tilburg als belangrijkste kandidaat om aan de selectie te worden toegevoegd als de nieuwe linksback.

Dat meldt het Brabants Dagblad dinsdagmorgen. Nelom is clubloos nadat zijn Schotse avontuur bij Hibernian mislukte. Daarna dook de 28-jarige oud-back van Feyenoord op bij Vitesse, maar gedurende zijn proefperiode wist hij geen contract af te dwingen. 

Het is geen verrassing dat Willem II uitkomt bij de transfervrije Nelom. Joris Mathijsen, de technisch directeur van de Tilburgse club, speelde in het verleden bij Feyenoord samen met Nelom. Martin van Geel was in de periode nog de technische man in Rotterdam, waar hij nu de algemeen directeur van Willem II is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!