''Ik weet niet of ik blijf, dat zal ik de komende dagen zien”

0
''Ik weet niet of ik blijf, dat zal ik de komende dagen zien”

Thulani Serero is al sinds zijn komst bij Vitesse een erg belangrijke schakel op het middenveld. Gisteravond speelde hij in Tilburg misschien wel zijn laatste wedstrijd voor de Arnhemse club. 

“Ik denk dat het een lastige wedstrijd was, uitwedstrijden in de Eredivisie zijn altijd lastig. Maar we hebben het goed gedaan, met name in de tweede helft”, blikt hij terug op de wedstrijd bij FOX Sports.

Het team is op enkele plekken veranderd, maar met name de speelwijze zou veranderd zijn. “Ik denk dat het min of meer hetzelfde is als vorig jaar. We spelen goed maar we zijn volwassener. Dat is wat er veranderd is aan het team”, legt Serero de verandering uit.

Achter de verdedigende middenvelder staat een centraal duo van 20 en 21 jaar. “Ze zijn goed aan de bal en nemen wat risico. Als een middenvelder hou ik daarvan want ze spelen altijd de bal. Ik hou wel van verdedigers die risico nemen.”

Gister kwam het nieuws dat Serero voor één miljoen vertrekt naar de Arabische Emiraten, zelf zegt hij echter weinig daarvan af te weten. “Ik weet niet veel. Ik ben hier, ik ben nog steeds een Vitessenaar, dus mijn focus ligt nog steeds bij Vitesse. Ik weet niet of ik blijf, dat zal ik de komende dagen zien.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!