Eerbetoon voor Mister Vitesse in Nummer-4 wedstrijd

0
Eerbetoon voor Mister Vitesse in Nummer-4 wedstrijd

Zaterdagavond staat de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Kankerbestrijding. Vanwege de Nummer 4-wedstrijd, wil de club zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Om geld op te halen, wordt er bij de ingangen en promenades van alle tribunes in het GelreDome gecollecteerd. Doneren kan met contact geld maar pinnen is ook mogelijk. Ook is het mogelijk om nu al een bedrag te schenken. Bij de aankoop van kaarten online is het ook mogelijk om een donatie te doen, dit kan vanaf het symbolische bedrag van €4.

Daarnaast maakt het Nederlands Openluchtmuseum, shirtsponsor van Vitesse, plaats voor het logo van KWF Kankerbestrijding. De gedragen shirts zullen vanaf maandag 7 oktober geveild worden. De opbrengst van de veiling gaat ook naar het onderzoek.

De Nummer-4 wedstrijd is opgedragen aan Mister Vitesse. Theo Bos overleed op 28 februari 2013 aan alvleesklierkanker en zou morgen 54 jaar geworden zijn. Vitesse vraagt alle aanwezige supporters om te gaan staan en klappen voor Mister Vitesse als de vijfe minuut aanbreekt (op het moment dat de vier in de klok komt).

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!