Doek voor Fernando Ricksen verboden door bestuur Vitesse

1
Doek voor Fernando Ricksen verboden door bestuur Vitesse

Komend weekend is de jaarlijkse Airborne-wedstrijd van Vitesse in de Gelredome. Elk jaar wordt er stilgestaan bij de gevallen soldaten in de tweede wereld oorlog, maar morgen zal er ook stil worden gestaan bij het overlijden van Fernando Ricksen.

Daarvoor heeft een supportersgroep van Vitesse een spandoek gemaakt. Maar die wordt door Vitesse verboden. Hoewel het maar een klein spandoek zou zijn, verbiedt Vitesse het omdat anders het overzicht kwijtraakt. De supportersgroep is het er niet mee eens en laat dat weten aan Voetbal Ultras. 

''Na het communiceren van dit verhaal via social media is met klem verzocht dit bericht te verwijderen. Echter doen wij niet mee aan deze vorm van censuur. Het doek zal morgen te zien zijn, of het verboden is of niet.''

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Sep 2019 om 18:40
    Volkomen onzin dat het verboden is. Er is alleen gesteld dat het wenselijk was om vooraf af te stemmen aangezien de afspraak (ook met alle supportervertegenwoordigers) was dat alle aandacht naar de Airborne herdenking uit zou gaan.En het was trouwens directie en geen bestuur waar overleg mee plaats heeft gevonden.