Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Update: Wedstrijd Jong Vitesse na zeven minuten gestaakt

( 0 reacties)
Update: Wedstrijd Jong Vitesse na zeven minuten gestaakt

Jong Vitesse begint dinsdagavond aan het nieuwe seizoen in de beloftencompetitie. De ploeg van trainer Joseph Oosting speelt op Papendal tegen Jong SC Heerenveen.

Bij Jong Vitesse staat onder meer Thomas Buitink aan de aftrap. Bij Jong SC Heerenveen maakt Ricardo van Rhijn zijn eerste minuten in het shirt van de Friezen. Daarnaast komen spelers als Nemanja Mihajlovic, Hamdi Akujobi, Jan Ras, Arjen van der Heide en Andreas Skovgaard in actie. Het duel begint om 18.30 uur.

Opstelling Jong Vitesse: Bayazit, Leeflang, Aktas, Zakir, Sieders, Oukili, Vroegh, Musaba, Kuijpers, Buitink, Ten Teije.

Update: Het duel tussen Jong Vitesse en Jong SC Heerenveen is al na 7.31 minuten gestaakt vanwege aanhoudende onweer. De wedstrijd wordt op een nog te bepalen later moment uitgespeeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!