Kamp-Pasveer reageert: ''Wij hebben Vitesse netjes geïnformeerd''

0
Kamp-Pasveer reageert: ''Wij hebben Vitesse netjes geïnformeerd''

Remko Pasveer kon zijn contract bij Vitesse verlengen, maar na de interesse van Ajax besloot de ervaren doelman toch voor een transfer naar Amsterdam te kiezen.

De interesse uit Amsterdam kwam echter niet uit de lucht vallen. "Ajax heeft altijd wel contact gehouden met ons. Er zijn in het verleden meerdere flirts geweest met Remko, maar om uiteenlopende redenen ging dat dan net niet door", zegt Jansen in gesprek met VoetbalPrimeur.

Daardoor leek Pasveer langer bij Vitesse te blijven. "We waren nog in onderhandeling met Vitesse voor verlenging, want de club wilde graag verder met Remko", geeft Jansen aan. "Er was nog geen akkoord en Ajax informeerde vervolgens opnieuw naar de situatie. De weg lag nog open omdat we nog niet hadden getekend en er ook nog geen akkoord was."

Het kamp-Pasveer besloot in onderhandeling met Ajax te gaan, nadat Marc Overmars een appje stuurde. "Wij hebben Vitesse netjes geïnformeerd. Remko is een volwassen prof en wilde de club zelf ook op de hoogte brengen. Vitesse toonde daar verder ook begrip voor", aldus Jansen. "Remko had een aflopend contract en mag een half jaar van tevoren met andere clubs praten."

De zaakwaarnemer snapt waarom Ajax zich meldde bij Pasveer. "Ik begrijp wel wat Ajax hiermee wil. Je haalt met Remko een enorme brok aan ervaring binnen en ze hebben ook nog Maarten Stekelenburg. De situatie rond Andre Onana is bekend. Maar dit was voor Remko een hele mooie kans."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!