Room reageert: ''Als Vitesse komt zal ik dat zeker overwegen''

0
Room reageert: ''Als Vitesse komt zal ik dat zeker overwegen''

Eloy Room is tegenwoordig keeper bij het Amerikaanse Columbus Crew. De voormalig Vitesse-doelman heeft het goed naar zijn zin bij de Major League Soccer-club, maar heeft een terugkeer naar Nederland nog altijd in zijn hoofd.

"Ik zit hier goed op mijn plek, maar als Vitesse komt zal ik dat zeker overwegen. Vitesse blijft mijn club", begint Room in De Gelderlander. "Ik ben nu alleen bezig met Columbus. Maar soms kun je een bod niet weigeren. Ik zie wel wat er gebeurt. Als Vitesse zich meldt, is dat zeer interessant."

Room is ook eerste doelman van Curacao, dat zich hoopt te plaatsen voor het WK. "Dat zou wat zijn, een WK meemaken. Maar de MLS is ook groot. Die competitie is de afgelopen jaren echt opgepompt. Hier speel je in enorme stadions. Er wordt na de coronacrisis weer publiek bij de wedstrijden toegelaten. Bij Columbus is dat nog beperkt, maar er zijn staten waar de stadions vol zitten. Komen er meteen 70.000 toeschouwers. Dit is een enorm sportland. Met een echte sportcultuur. De beleving is in sport veel groter dan in Europa."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!