Van Hanegem kritisch: ''Kuipers had het toch allemaal gezien?''

0
Van Hanegem kritisch: ''Kuipers had het toch allemaal gezien?''

Het verbaast Willem van Hanegem dat Björn Kuipers in eerste instantie géén rode kaart wilde trekken voor Jacob Rasmussen in de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse.

Rasmussen kreeg rood na een onbezonnen tackle op Antony. Het was het begin van het einde voor Vitesse: zes minuten later forceerde Ajax de winnende goal van David Neres. ''Ik vond het vreemd dat scheidsrechter Björn Kuipers eerst heel duidelijk een gele kaart wilde trekken en toen opeens anders besloot. Hij had het toch allemaal gezien? Moest hij echt door andere mensen worden geholpen?'', vraagt Van Hanegem zich hardop af in het Algemeen Dagblad.

De oud-voetballer was sowieso kritisch na de eindstrijd. Vooral Oussama Tannane vond hij niet goed. ''Ik begreep dat Oussama Tannane verzwakt is omdat hij overdag niet eet en drinkt in verband met de ramadan. Toen ik nog trainer was, haalden die jongens het vasten altijd later in. Allemaal. Dat was toen helemaal geen probleem. Ik heb geen idee waarom dat niet meer zo is. Is dat veranderd?''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!