Letsch teleurgesteld na zege Ajax: ''We verdienden echt meer''

Thomas Letsch baalt van de nederlaag in de bekerfinale tegen Ajax. Lange tijd leek er een verlenging te komen in De Kuip, maar vlak voor tijd scoorde David Neres de 2-1 voor Ajax.

"Een doelpunt toestaan in de extra tijd is altijd heel zuur”, begint Letsch bij ESPN.  ''Het niveau van de wedstrijd was niet bepaald hoog, het was meer een gevecht. Uiteindelijk maakt het niet uit of het een goede wedstrijd was. Ajax had meer kansen, wij maakten foutjes en die rode kaart hielp ook niet.''

Letsch had vertrouwen in een goede afloop na verlenging. ''We verdienden een verlenging en dan weet je het nooit. Het is elf tegen elf en Ajax had nog de wedstrijd van donderdag in de benen. We verdienden echt meer. Je weet dat zij een hoop kwaliteit hebben, ze kunnen ook nog iemand als David Neres inbrengen. Dat moeten we accepteren, maar dat is lastig.''

"De resultaten uit het verleden interesseren mij niet echt. We stonden vandaag in de finale tegen Ajax en kunnen daar trots op zijn, maar we waren hier maar voor één ding. Dat is helaas niet gelukt”, besluit de Duitse oefenmeester.