Pasveer baalt van nederlaag: ''Ajax was wat slimmer en fitter''

0
Pasveer baalt van nederlaag: ''Ajax was wat slimmer en fitter''

Ajax heeft zondag ten koste van Vitesse de KNVB Beker gewonnen. Lange tijd hield Remko Pasveer zijn ploeg in de wedstrijd, maar in de extra tijd scoorde Ajax alsnog de 2-1.

"Dit is een enorme teleurstelling. Het was niet best. Er werden veel foutjes gemaakt, aan beide kanten", begint Pasveer bij ESPN. "We vochten ons wel goed terug in de wedstrijd met de 1-1 en na die goal waren we eventjes de betere. Maar over het algemeen was Ajax wat slimmer en fitter. Je weet ook dat je tegen een goed voetballende ploeg speelt, maar we hadden er veel meer energie in willen leggen, want zij hebben donderdag nog gespeeld. Maar we deden dat te weinig."

Volgens Pasveer was Ajax de verdiende winnaar. "Ja, zij hebben verdiend gewonnen. We waren er ook door de supporters extra op gefocust en waren graag met de beker teruggekomen. Volgende week zijn we hier weer voor de competitie, dan moeten we maar een ander resultaat halen. We kunnen dan strijden om de vierde plek en door deze finale levert die ook Europees voetbal op."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!