Rasmussen reëel: ''Anders krijgen ze echt een makkelijke avond''

0
Rasmussen reëel: ''Anders krijgen ze echt een makkelijke avond''

Zondag staat de finale van de KNVB Beker op het programma. Vitesse-verdediger Jacob Rasmussen denkt dat Ajax de favoriet is voor de zege in de finale, maar ziet ook kansen.

"Zij hebben echt goede spelers. Het wordt een hele uitdaging voor ons. De kracht en kwaliteiten van Ajax zijn ons bekend", begint Rasmussen bij Omroep Gelderland. "Geef je Ajax teveel het initiatief overlopen ze iedere tegenstander. We moeten er bovenop zitten, want anders krijgen ze echt een makkelijke avond."

"Finales zijn bijzondere wedstrijden al heb ik nog nooit een echte grote finale gespeeld. Deze wedstrijden kennen hun eigen wetten en je hebt altijd een kans", vervolgt de verdediger. "Ze zijn onvoorspelbaar en dus ook prachtig. Ik kijk er echt naar uit."

Rasmussen hoopt met Vitesse de finale van Ajax te winnen. "We voetballen voor de fans in een entertainment industrie en willen altijd onze fans vermaken. Maar het gaat om winnen, ook al zou dat gebeuren in een saaie wedstrijd. Daarnaast gaat het voor de club en voor ons ook om eer en aanzien. Dat is waar je het als speler voor doet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!