Janssen: ''Hoop dat ik zondag dronken bij Studio Voetbal zit''

0
Janssen: ''Hoop dat ik zondag dronken bij Studio Voetbal zit''

De bekerfinale gaat komende zondag tussen Ajax en Vitesse. Theo Janssen, die bij beide clubs speelde, hoopt dat Vitesse wint in De Kuip en geeft de club uit Arnhem zeker een kans.

"We hebben één voordeel", zegt Janssen bij De Gelderlander. "Wij hebben afgelopen vrijdag gespeeld, Ajax heeft zondag gespeeld en spelen donderdag weer tegen AS Roma. Dat is een wedstrijd waarin ze nog alles moeten geven. Dat zou ook zomaar een verlenging kunnen worden."

"Dat is allemaal wel in het voordeel van Vitesse", meent Janssen, die met FC Twente de beker won. "Het is voor Vitesse heel belangrijk dat ze erop klappen en dat ze Ajax niet het spel laten maken. Als ze Ajax het spel laten maken, verliezen ze sowieso."

Janssen is zelf niet in De Kuip. "Ik ben door ESPN gevraagd om in het stadion aanwezig te zijn, maar ik heb aangegeven dat ik dat liever niet wilde. Ik kies ervoor om met m'n vriendin en wat vrienden die wedstrijd te kijken. In het stadion ontbreekt de sfeer, nu publiek niet aanwezig is."

De oud-speler kijkt de bekerfinale in Arnhem, maar verschijnt 's avonds wel op de buis. "Mijn vrienden brengen me daarna naar Hilversum. Ik hoop dat ik zondagavond lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit en dat ik er na de uitzending niets meer van weet. Maar misschien ben ik wel in topvorm. Ik speelde vaak m'n beste wedstrijden als ik dronken was", besluit hij lachend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!