Fraser kijkt uit naar bekerfinale: ''Zie Vitesse liever winnen''

0
Fraser kijkt uit naar bekerfinale: ''Zie Vitesse liever winnen''

Ajax en Vitesse strijden komende zondag om de KNVB-beker. Voormalig Vitesse-trainer Henk Fraser is benieuwd of Oussama Tannane Ajax zondag pijn kan doen.

"Als jeugdtrainer van Onder 19 had ik Tannane bij PSV, terwijl hij nog in Onder 17 hoorde te spelen", zegt Fraser over de Vitesse-uitblinker in De Telegraaf. "Een super speciale speler. Het grappige vind ik dat naar mannen die speciaal zijn, altijd anders wordt gekeken. Gaat het een wedstrijd moeilijk, dan roepen dit soort jongens hier direct veel weerstand op."

"Het ligt ook aan mijn persoonlijke voorkeur, maar ik hou van mensen die geen dubbele agenda hebben", vervolgt Fraser. "Als hij boos op je is, merk je het. Als hij blij met je is, merk je het ook. Veel mensen in de voetbalwereld denken aan wat ze aan bepaalde acties of gedrag overhouden. Ook ik. Dit soort jongens reageert recht toe, recht aan. Impulsief. Die denken niet aan wat andere mensen logisch of verstandig vinden."

Fraser is nu trainer van Sparta Rotterdam, maar won in 2017 met Vitesse de beker. "Ik kijk uit naar Tadic en Tannane, mannen die het spelletje in mijn ogen speciaal maken", geeft hij aan. "Ik denk dat niemand het me kwalijk zal nemen dat ik Vitesse liever zie winnen. Je houdt altijd gevoel bij de club waarbij en de mensen met wie je gewerkt hebt. Ik vind het mooi dat Vitesse weer in de finale staat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!