BREAKING | 'KNVB wil op 18 april fans bij finale Ajax - Vitesse'

0
BREAKING | 'KNVB wil op 18 april fans bij finale Ajax - Vitesse'

De KNVB is blij dat het kabinet maandagavond een 'zonniger perspectief' heeft geschetst voor de komende maanden, zo laat de voetbalbond weten via de officiële kanalen. Men wil nu het proces versnellen om voetbalsupporters weer toe te laten in de stadions. 

"Terrassen kunnen mogelijk op 31 maart weer open", schrijft de KNVB in een verklaring. "Mensen kunnen dan in de buitenlucht en op 1,5 meter afstand van elkaar weer genieten. Dat is precies wat wij ons publiek ook te bieden hebben. Dan zijn we weer terug op het niveau waarop we het seizoen zijn gestart: plateau 6 (beperkt publiek in de stadions). Er is dan ook nog heel veel om in de stadions van te genieten."

"Tot en met de laatste speelrondes staan er topwedstrijden gepland, bepalend voor de ontknoping van de competities. Hierna volgen de play-offs voor promotie/degradatie en voor Europees voetbal. Op 18 april is de bekerfinale in De Kuip. Na een spannend KO-systeem staan twee cupfighters in de seizoensfinale", vervolgt men over de strijd tussen Ajax en Vitesse. 

"Normaal geven de supporters hun team én miljoenen kijkers thuis de ultieme voetbalbeleving. Wat hebben we dat gemist! Geacht demissionair kabinet, laten we daarom met alle oplossingen in het achterhoofd samen kijken hoe we dit mogelijk kunnen maken", besluit de KNVB hoopvol. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!