Bazoer over bekerfinale: ''Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden''

0
Bazoer over bekerfinale: ''Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden''

Riechedly Bazoer hoopt dat Ajax zich vanavond plaatst voor de finale van de KNVB Beker. De oud-speler van de Amsterdammers plaatste zich dinsdag ten koste van VVV-Venlo al voor de eindstrijd in De Kuip.

"De finale halen is mooi, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is de finale winnen", aldus Bazoer in De Telegraaf. "Het is niet zo gemakkelijk om er te komen. Mensen onderschatten dat een beetje. Maar als je er eenmaal staat wil je het ook afmaken. We strijden nog op twee fronten mee voor Europees voetbal, maar de beker is de snelste weg en die willen we pakken."

Als Heerenveen wint, ziet Bazoer meer mogelijkheden. "Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden, maar dat is wel een heel sterke tegenstander. Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit tegen wie we spelen. Ik denk dat we zowel tegen Heerenveen als Ajax een kans maken. We hebben voor de competitie ook prima gespeeld tegen Ajax in Amsterdam."

"Al hebben zij in de tussentijd wel het team verder versterkt met Sébastien Haller en zijn ze verder op elkaar ingespeeld geraakt. We zullen zelf ons beste spel moeten spelen", besluit hij.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!