Tannane wil Nederland verlaten: ''Ja, daar ben ik eerlijk over''

0
Tannane wil Nederland verlaten: ''Ja, daar ben ik eerlijk over''

Vitesse won dinsdagavond in de halve finale van de KNVB Beker met 2-0 van VVV-Venlo en voormalig SC Heerenveen-talent Oussama Tannane nam een geweldig doelpunt en een assist voor zijn rekening. Na afloop liet hij echter weten dat hij baalt van de benadering in Nederland. 

"Ik ben een gevoelsmens", sprak hij voor de camera van ESPN. "En ik vind dat als er iemand anders zo'n goal maakt als ik vanavond, dat dit dan veel groter wordt gemaakt. Ik voel me een beetje tekort gedaan, ja. Het is altijd mijn verleden wat erbij wordt gehaald. Dat vind ik zo jammer. Ik heb me zo verbeterd, ben heel rustig geworden. Maar dat wordt nooit gezegd", constateert Tannane. 

"Er hoeft maar iets kleins te gebeuren en iedereen heeft het weer over de Tannane van vroeger", vervolgt de smaakmaker van Vitesse, die na dit seizoen graag naar het buitenland wil vertrekken. "Ja, daar ben ik eerlijk over. Ik vind het gewoon heel jammer dat hier niet wordt gezien dat ik ben veranderd. Voorheen ging ik in discussie met een scheidsrechter of met andere spelers, maar tegenwoordig loop ik gewoon weg. Maar dat zien mensen niet", besluit Tannane teleurgesteld. 
 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!