Tannane en Bazoer afgekraakt: ''Vitesse voetbalde met negen man''

0
Tannane en Bazoer afgekraakt: ''Vitesse voetbalde met negen man''

FC Twente won zondag met 0-2 op bezoek bij Vitesse en Leon ten Voorde stoorde zich aan het gedrag van Tannane en Bazoer in de Gelredome. De verslaggever van de Tubantia was maandag ontzettend kritisch over de twee 'sterkhouders' van de club uit Arnhem. 

"Tannane en Bazoer zijn heel erg groot gemaakt en ze hebben ook geweldige dingen laten zien bij Vitesse, maar wat ik zondag gezien heb... zullen we er mee ophouden om Bazoer in Oranje te praten en die andere jongen naar een topclub? Dat wordt nooit wat, want op momenten dat het zoals nu slecht gaat is het gif voor je elftal. Ze doen echt he-le-maal niks", legt hij uit op de website van Tubantia.

"Die jongens veranderen nooit, ze vervallen altijd in dit gedrag. Vitesse voetbalde gewoon met negen man, met twee man minder", vervolgt de verslaggever in de podcast De Ballen Verstand. "En Zerrouki zat er (bij Tannane, red.) bovenop, dat is zijn kwaliteit. Hij is daar heel goed in geworden. Hij is nu heel sterk in de timing om de bal te onderscheppen en Tannane reageerde zich af", blikt Ten Voorde terug. 

"Hij wist gewoon: als je Tannane twee tikjes geeft, dan komt-ie in een bepaalde frustratie terecht. En dat heeft-ie heel goed gedaan, zonder dat-ie aan het schoppen was", benadrukt hij. "Er is maar één echte gemene overtreding gemaakt en daar greep de VAR niet in. Want Tannane had gewoon een rode kaart moeten krijgen. De VAR had hier echt in mogen grijpen", besluit Ten Voorde kritisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!