Vitesse heeft aanwinst binnen: verdediger komt naar Arnhem

0
Vitesse heeft aanwinst binnen: verdediger komt naar Arnhem

Vitesse heeft zich per direct versterkt met de twintigjarige Dominik Oroz. De verdediger tekent een contract voor 2,5 jaar in Arnhem.

De jonge Kroaat, geboren in Wenen in Oostenrijk, komt over van FC Liefering. Oroz doorliep zijn jeugdopleiding onder meer bij Austria Wien en Red Bull Salzburg. Hij speelde voorheen in diverse jeugdelftallen van Kroatië. Vanaf volgende week sluit hij aan bij Vitesse.

Oroz vertelt op de Vitesse website blij te zijn met de geboden kans. "Ik zie Vitesse als een stap hogerop. Ik hoop mij snel aan te passen aan mijn nieuwe omgeving. Tegelijkertijd moet ik geduld hebben en vechten voor mijn kansen. Vitesse draait een goed seizoen en hopelijk zetten we dat de komende maanden voort."

Technisch directeur Johannes Spors denkt dat de verdediger in de toekomst in een belangrijke rol kan groeien in Arnhem. "Met de komst van Dominik hebben we beide centrale posities in de verdediging dubbel bezet. Daarnaast halen we Dominik voor de toekomst. Hoewel hij direct inzetbaar is, krijgt hij ook de tijd om te wennen aan de club, onze speelstijl en de Nederlandse competitie zodat hij ook in de komende jaren van waarde kan zijn voor de club."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!