Pasveer trots op Vitesse: ''Voor ons liggen er dus kansen''

0
Pasveer trots op Vitesse: ''Voor ons liggen er dus kansen''

Vitesse staat bij de winterstop op de vierde plaats. De Arnhemmers staan maar vijf punten achter koploper Ajax. Ook in de onderlinge toppers liet Vitesse goed spel zien, weet doelman Remko Pasveer.

"We zijn in elke topper overeind gebleven", vertelt de aanvoerder in De Gelderlander. "Sterker, we waren telkens beter. Ajax was geraffineerd en tegen Feyenoord wankelden we het laatste halve uur. Maar wij tellen mee. We hebben onze punten volledig verdiend."

Hij weet dat de Arnhemmers een klein voordeel hebben. "In januari spelen alle toppers tegen elkaar. Dat levert onderling puntenverlies op. Voor ons liggen er dus kansen. We zitten in een flow en daarom vind ik een korte winterstop een voordeel. Maar laten we ons niet rijk rekenen. We moeten in het nieuwe jaar vol aan de bak. De tweede seizoenshelft wordt heel erg interessant."

Hij voelde al in de voorbereiding aan dat het seizoen goed zou kunnen verlopen. "De filosofie sloeg aan. Daarna viel meteen alles op zijn plaats. Ook belangrijk. Er heerst nu rust bij de club Vitesse. Dat is te danken aan de staf en technisch directeur Johannes Spors. In alles staat de club er goed op. Dat is wel eens anders geweest", aldus Pasveer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!