Driessen niet onder de indruk: ''Ze worden nogal overschat''

0
Driessen niet onder de indruk: ''Ze worden nogal overschat''

Vitesse doet tot nu toe dit seizoen serieus mee in de top van de Eredivisie. Ondanks de goede prestaties denkt journalist Valentijn Driessen dat de Arnhemmers dit seizoen nog flink door het ijs zullen zakken.

"Tegen Ajax maakte de ploeg van Thomas Letsch volgens velen een geweldige indruk, maar Vitesse verloor wel in Amsterdam hoewel Ajax 54 minuten met een man minder op het veld stond", vertelt Driessen in De Telegraaf. "Tegen Feyenoord won Vitesse, waar een gelijkspel de krachtsverhoudingen beter had weergegeven. Het zou bijzonder pretentieus en ongepast zijn van Vitesse om titelaspiraties te koesteren."

"Na de korte winterstop zal Vitesse het moeilijker krijgen als de Eredivisie-trainers hun huiswerk wat beter doen", verwacht de journalist. "De vrijheid voor Tannane en Bazoer is tegelijkertijd de achilleshiel van Vitesse, omdat hun speldiscipline (vooral zonderbal) veel te wensen over laat. Lukt het even niet, dan gaan ze zo nadrukkelijk op zoek naar persoonlijk succes dat ze Vitesse kwetsbaar maken."

Hij vindt de lof over Vitesse dan ook niet terecht. "Vitesse is niet sterker dan Feyenoord en is zeker geen titelkandidaat. De Arnhemmers doen het aardig, maar wie wat kritischer kijkt, ziet dat Vitesse nogal wordt overschat. Aan het opbloeiende AZ woensdag de opdracht om de Alkmaarse kampioensambities juist tegen Vitesse te onderstrepen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!