Letsch ziet probleem Vitesse: ''Meerdere clubs hebben dat''

0
Letsch ziet probleem Vitesse: ''Meerdere clubs hebben dat''

Thomas Letsch was na de overwinning op Feyenoord niet verrast over het resultaat. De trainer meent dat een traditionele top vier of top drie niet meer bestaat in de Eredivisie.

"Er is alleen nog een top-2", begint Letsch in De Telegraaf. "Je hebt Ajax heel ver boven de rest en je hebt PSV. Daarna komt er een hele groep met AZ, Feyenoord, FC Twente en Vitesse."

Hij ziet echter wel dat de Rotterdammers meer geld ter beschikking hebben. "Natuurlijk is het makkelijker als je spelers van 20 miljoen euro hebt in je selectie. Maar echt, ik werk met fantastische jongens. Meerdere clubs in de Eredivisie hebben een hoger budget. Als je niet meer geld hebt, moet je zorgen dat de tactiek en de teamspirit goed is."

"En laat je meer jeugd doorstromen uit je eigen opleiding', gaat Letsch verder. "Neem Daan Huisman, die ik er halverwege ingooi. Die jongen is van het geboortejaar 2002. Die is dus net 18 jaar. Een risico? Had ik een ervaren speler erin moeten brengen bij die stand? Nee, hoor. Als hij een fout maakt, leert hij ervan. Maar ik heb vertrouwen in de jeugd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!