Vitesse wil omhoog: ''Zondag vind ik daarvoor een mooi moment''

0
Vitesse wil omhoog: ''Zondag vind ik daarvoor een mooi moment''

Vitesse speelt dit weekend een belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. Bij een overwinning kan de ploeg van Letsch over de Rotterdammers heen klimmen op de ranglijst. 

De oefenmeester vertelt in De Telegraaf een spannende wedstrijd te verwachten. "Ik kijk uit naar de wedstrijd. We krijgen de kans om in een direct duel te laten zien, dat we de betere ploeg zijn. We willen de punten in eigen huis houden en weer voor Feyenoord komen te staan in de stand."

Letsch ziet dat Feyenoord nog wel eens rommelt dit seizoen. "Niet alle wedstrijden zijn misschien heel goed geweest, maar zij kunnen heel goed op resultaat spelen. Maar ooit zullen ze weer een keer een competitiewedstrijd moeten verliezen. Zondag vind ik daarvoor een mooi moment. Als wij alles geven, kunnen we dat bereiken."

Voor verdediger Danilho Doekhi heeft het duel een speciaal tintje. "Het is altijd leuk om tegen een topclub te spelen en het is ook nog eens de club uit mijn stad", aldus Doekhi. "Mijn hele familie woont in Rotterdam. Het is een mooi meetmoment om te zien waar we staan."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!