'Zware klus' Vitesse: ''Serie Feyenoord ligt er niet voor niets''

0
'Zware klus' Vitesse: ''Serie Feyenoord ligt er niet voor niets''

Vitesse neemt het zondag in het Gelredome op tegen Feyenoord. De Arnhemse club kent een uitstekend seizoen en trainer Thomas Letsch hoopt dat zijn ploeg die sterke lijn door kan zetten tegen Feyenoord.

"We beleven een geweldige eerste seizoenshelft. Maar die kan top worden als we ook in de wedstrijden tegen Feyenoord, nu, en AZ, volgende week, goede resultaten neerzetten", zo vertelt Letsch in gesprek met De Gelderlander. "Wij willen bijblijven in de top van de eredivisie. We moeten onze ambities ook kracht bijzetten."

Letsch waarschuwt zijn ploeg voor Feyenoord, de club die nu al 26 duels ongeslagen is in Nederland. "Dick Advocaat heeft zijn stijl en hij zet zijn teams altijd goed neer. Die serie van 26 wedstrijden ligt er niet voor niets. Feyenoord wint misschien niet altijd even makkelijk, maar je wint er zeker niet makkelijk van."

"Er wacht ons een heel zware klus. Maar ik heb vertrouwen in het team. We zijn fit. We hebben geen blessures. En we nemen de bekerzege uit Tilburg mee. Deze groep is gretig. Zeker in wedstrijden tegen clubs als Ajax, PSV en Feyenoord wil iedereen zijn klasse laten zien", aldus Letsch.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!