Belangrijke wedstrijd voor Vitesse: ''Dan is er maar één uitkomst''

0
Belangrijke wedstrijd voor Vitesse: ''Dan is er maar één uitkomst''

Vitesse wil dit seizoen goed presteren in de KNVB Beker. De ploeg heeft in dat toernooi de grootste kans op een prijs en wil die met twee handen aangrijpen.

De winnaar van de beker is in ieder geval verzekerd van een plek in de groepsfase van de Conference League, met zelfs kans op Europa League. "Het belang van de KNVB-beker is daarmee helder", weet Letsch. "We strijden op twee fronten. In de competitie presteren we ook goed. In de beker is er maar één uitkomst. Of je nu in de eerste ronde verliest of in de finale, dat levert allemaal niets op. Het is alles of niks."

Hij is gewaarschuwd voor de tegenstander Willem II, waar de boel op scherp staat nu de ploeg in degradatienood verkeert. "Daarmee staat de boel daar nu op scherp", vertelt Letsch in De Gelderlander. "We zijn gewaarschuwd. Willem II wil de rug rechten. Dit kan dan ook een oppepper zijn."

Drie jaar geleden wonnen de Arnhemmers het toernooi voor het eerst. Dat was een bijzonder moment in Arnhem. Als je ziet wat dat bij de club heeft losgemaakt, ken je de waarde van zo’n titel. "Dan moeten we nu op onze top zijn tegen Willem II. We hebben de beelden van 2017 er wel even bijgehaald", aldus Letsch.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!